>>> ЧИП ТУНИНГ НА ДИНОСТЕНД <<<


ChipTuning-bg разполага със собствен изключитено прецизен и модерен диностенд: V-Tech EVO 2WD.
Конструкцията на диностенда е предвидена да позволява измерването на автомобили с мощност 1000+ конски сили и скорост до 300 км/ч.

ЧИП ТУНИНГ диностенд Пазарджик

Диностендът е оборудван с последно поколение софтуер от V-tech, което позволява машината да се използва както за измерване на мощност така и за настройка на модифицирани автомобили. Машината е комплектована с допълнителни сензори като:
- широколентова ламбда сонда (AFR)
- МАП сензор (до 5 бара)
- 2 броя термо сензори (0-1200 градуса).
По време на тестването на дадения автомобил показанията от допълнителните сензори се визуализират в удобен и разбираем графичен вид .

Диностендът е оборудван с големи по размер ролери (диаметър 13 инча), които за разлика от някой динамометри с малки 8.5 инчови ролери осигуряват минимална деформация на автомобилните гуми, добра контактна повърхност, както и максимално симулират движението на автомобила по земната повърхност.
ЧИП ТУНИНГ диностенд Пазарджик ЧИП ТУНИНГ диностенд ЧИП ТУНИНГ диностенд Пазарджик ЧИП ТУНИНГ диностенд ЧИП ТУНИНГ диностенд Пазарджик

Някои производители на динамометри покриват ролерите с различни примеси от гума, лепило и пясък с цел осигуряване на необходимото сцепление с автомобилната гума – V-Tech избира коренно различен подход – ролерите имат специално машинно обработена повърхност(набраздена), която не се изхабява, не пада - като в същото време осигурява надеждно измерване без приплъзване дори и на автомобили с голяма мощност.
ЧИП ТУНИНГ диностенд

V-Tech Evo 2WD притежава изключителна прецизност на измерването благодарение на лицензираната от V-tech собствена технология на измерване TrueForce™, при която се извършват до 3000 реални измервания в секунда и се постига точност на измерване под 0.1 % .
За допълнителна прецизност при измерванията диностендът е комплектован със собствена метеорологична станция, която измерва и отчита промените в атмосферните условия(атмосферно налягане, температура на околния въздух и т.н.) при отделните измервания.

Динамометрите от V-Tech Evo серията без проблем могат да се ъпгрейдват от 2WD до 4WD, като между двата „моста“ връзката е изцяло механична, което позволява да се измерват и автомобили с последно поколениие системи от типа “ESP”.

Динамометърът разполага с всички необходими сертификати за качество и безопасност на работата валидни в Европейския съюз като TÜV, CE и т.н.
ЧИП ТУНИНГ диностенд ЧИП ТУНИНГ диностенд Пазарджик ЧИП ТУНИНГ диностенд

ЗА КОНТАКТИ:
тел: 0887/031 833
email: office@chiptuning-bg.com
ГР. ПАЗАРДЖИК
чип тунингDesigned by Venex Ltd