>>> ЧИП ТУНИНГ НА ДИНОСТЕНД <<<

ChipTuning-bg разполага със собствен диностенд - V-Tech Evo 2WD.
ЧИП ТУНИНГ диностенд Пазарджик

Диностендът е оборудван с последно поколение софтуер от V-tech, което позволява машината да се използва както за измерване на мощност така и за настройка на модифицирани автомобили. Машината е комплектована с допълнителни сензори като:
- широколентова ламбда сонда (AFR)
- МАП сензор (до 5 бара)
- 2 броя термо сензори (0-1200 градуса).
По време на тестването на дадения автомобил показанията от допълнителните сензори се визуализират в удобен и разбираем графичен вид .

Диностендът е оборудван с големи по размер ролери (диаметър 13 инча), които за разлика от някой динамометри с малки 8.5 инчови ролери осигуряват минимална деформация на автомобилните гуми и максимално симулират движението на автомобила по земната повърхност.
ЧИП ТУНИНГ диностенд Пазарджик ЧИП ТУНИНГ диностенд ЧИП ТУНИНГ диностенд Пазарджик

Някои производители на динамометри покриват ролерите с различни примеси от гума, лепило и пясък с цел осигуряване на необходимото сцепление с автомобилната гума – V-Tech избира коренно различен подход – ролерите имат специално машинно обработена повърхност(набраздена), която не се изхабява, не пада - като в същото време осигурява надеждно измерване без приплъзване дори и на автомобили с голяма мощност.
ЧИП ТУНИНГ диностенд

V-Tech Evo 2WD притежава изключителна прецизност на измерването благодарение на лицензираната от V-tech собствена технология на измерване TrueForce™, при която се извършват до 3000 реални измервания в секунда и се постига точност на измерване под 0.1 % .
За допълнителна прецизност при измерванията диностендът е комплектован със собствена метеорологична станция, която измерва и отчита промените в атмосферните условия(атмосферно налягане, температура на околния въздух и т.н.) при отделните измервания.

Динамометрите от V-Tech Evo серията без проблем могат да се ъпгрейдват от 2WD до 4WD, като между двата „моста“ връзката е изцяло механична, което позволява да се измерват и автомобили с последно поколениие системи от типа “ESP”.

Динамометърът разполага с всички необходими сертификати за качество и безопасност на работата валидни в Европейския съюз като TÜV, CE и т.н.
ЧИП ТУНИНГ диностенд ЧИП ТУНИНГ диностенд Пазарджик ЧИП ТУНИНГ диностенд

ЗА КОНТАКТИ:
тел: 0887/031 833
email: office@chiptuning-bg.com
гр.ПазарджикDesigned by Venex Ltd